Susret načelnika Akifa Fazlića i ilijaškog župnika Ilije Markovića: Zahvalnica Općini Ilijaš i načelniku za dugogodišnju saradnju i pomoć 

Načelnik Općine Ilijaš, Akif Fazlić, ugostio je u svom kabinetu vlč. dr. sc. Iliju Markovića, župnika župe sv. Marka Evanđeliste u Ilijašu. U srdačnom razgovoru koji je obuhvatio nekoliko tema vezanih uz aktivnosti u ovoj rimokatoličkoj župi, župnik je izrazio iskrenu zahvalnost Općini Ilijaš i gospodinu Fazliću, s kojima već dugi niz godina uspješno sarađuje.

Ovom prilikom, župnik vlč. Ilija uručio je načelniku prigodnu zahvalnicu, uz riječi: "Poštovani i dragi gospodine načelniče, srdačno želim izraziti zahvalnost Vama osobno i Općini Ilijaš, kojoj Vi predsjedate, za vašu neizmjernu podršku i dugotrajnu suradnju koju pružate ovoj maloj zajednici vjernika katolika u gradu Ilijašu. Plodonosna i lijepa suradnja između Općine i župe započela je još za vrijeme načelnika gospodina Mašića i nastavlja se do danas. Hvala Vam što uvijek pažljivo brinete o potrebama svih građana općine Ilijaš, uključujući i nas Hrvate katolike. Naša suradnja proizlazi iz međusobnog povjerenja, želje za očuvanjem općeg dobra i neprocjenjivih vrijednosti vjere, kulture i bogate povijesti u zajedničkoj nam domovini Bosni i Hercegovini. Od srca Vam zahvaljujem na suradnji i molim da Bog blagoslovi naš zajednički rad i zalaganje za dobrobit čovjeka i stvaranje bolje budućnosti."

Načelnik se zahvalio župniku na posjeti i kazao: "Trajno opredjeljenje Općine Ilijaš jeste da podržava rad svih vjerskih zajednica. Raduju me partnerski odnos i angažman onih koji predvode vjerske zajednice na realizaciji projekata, kao što je to i u ovom slučaju. Vjera u Boga i ljubav prema bližnjima dvije su ključne stvari koje vežu kršćane i muslimane, i na tome trebamo graditi budućnost. Također, raduje me da svi građani općine Ilijaš, bez obzira na vjersko opredjeljenje, žive u zajedništvu i razumijevanju. To pokazuje i današnja posjeta velečasnog Ilije Markovića."

 

Image

Adresa

Ul. 126. Ilijaške brigade, br. 16
71 380 ILIJAŠ

ID BROJ: 4200621930005
Depozitni račun
RAIFFEISEN BANKA : 1610000091470429

 ISO 9001:2015

Kontakt informacije

Tel:  +387 33 58 06 20
Fax: +387 33 40 05 05
Mail: info@ilijas.ba